Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors2
Review content by:
Author634
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,423
Comments1,405
Authors634
Total browsed pages13,509,372
Today browsed pages15,147
Max. Pages per day60,882
Nike Air Max 95 Bestellen nederland goedkoop
Sergio Lozano's ode aan de anatomie van de menselijke voet kwam in de vorm van de iconische Nike Air Max 95 Goedkoopste, een silhouet dat het afgelopen jaar alleen al het juiste aantal moderne updates en retro-behandelingen heeft gezien. De nieuwste trend is deze Nike Air Max 95 Ultra SE, een paar dat de retro zijpaneelgolven accentueert met toegevoegde Dynamic Flywire-kabels, 3M reflecterende hakpanelen en een op Ultra Moire geïnspireerde buitenzool. Nike Sportswear biedt een overvloed aan Ultra SE-uitvoeringen van sommige van hun meest iconische retro lopende modellen dit weekend, maar deze twee zijn gepland om later in augustus aan te komen. Een tonale blauwe kleurtinten van Navy en Royal, terwijl een levendig rood paar goed samengaat met een zwarte buitenzool.

De tijdloze Nike Air Max 95 Bestellen goedkoop is terug met een nieuwe "neon" -achtige look die perfect is voor elke gelegenheid. De onheilspellende kleurnuances en zwart die op dit paar worden gezien, worden onderbroken door een simpele draai van citroengeel op de miniatuur Swoosh-branding op de hiel, veters en buitenzool.

DeNike Air Max 95 Kopen goedkoop zag onlangs de "Neon" colorway retro die de basis terugnam - zelfs de doos was vers uit 1995. Nike Sportswear heeft geen enkel probleem met het combineren van de nostalgie van de iconische kleurenpaden in het verleden met nieuwe constructies en hier ondergaat de AM95 een aantal ingrijpende revisies om te veranderen in de Nike Air Max 95 Ultra SE. De golven van het zijpaneel blijven in een verloop dat bestaat uit een sportgaas, terwijl de netoverlay is gedeactiveerd voor neon Volt en Black Dynamic Flywire-kabels. De op Ultra Moire geïnspireerde buitenzool werpt wat extra gewicht uit, terwijl de zichtbare luchteenheid nog steeds de met kussens beladen rit behoudt.

Nike voegt een nieuwe wijziging toe aan de al bijgewerkte versie van de Nike Air Max 95 Bestellen nederland goedkoop met de nieuwe Air Max 95 Ultra SE. De SE toegevoegd aan de naam betekent dat deze speciale editie van de Air Max 95 Ultra is voorzien van een nieuwe schuim / mesh hybride constructie in een naadloze behandeling aan de bovenkant voor een nog luxueuzer gevoel te voet. De AM95 Ultra SE is klaar om op de markt te komen in deze onopvallende zwarte en donkergrijze colorway, die nu aankomt en Europese winkels is en binnenkort de Verenigde Staten zou moeten treffen.

Vorige week zagen we het in het zwart en nu vangen we de intrigerende nieuwe Nike Air Max 95 Uitverkoop Ultra SE op in opvallend rood. Gym Red omvat, om precies te zijn, het bovenste gedeelte van deze nieuwste naadloze schuimstofconstructie van de bijgewerkte Air Max 95 Ultra, die naar nog helderder rood stroomt voordat deze de zwarte bodemstrip en tussenzool van de gemoderniseerde Air Max 95 bereikt. Zelfs de Air Max-tassen krijgen de red-out-behandeling om het uiterlijk te voltooien.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenjog.com