Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors2
Review content by:
Author634
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,423
Comments1,405
Authors634
Total browsed pages13,509,991
Today browsed pages15,766
Max. Pages per day60,882
n weerspiegelen de details van de schoen de
Met die wens kwamen een hoop vragen, waaronder dingen als hoe de hiel eruit moest zien, waar het het ontwerp van de schoen zou be?nvloeden en hoe het er mooi uit zou zien in plaats van volumineus. Het heeft ook meer schuim opgeroepen, wat resulteert in meer comfort.
Beperkte hoeveelheden van de Nike Air Max Dia zullen beschikbaar zijn op 13 december in de Nike App en bij geselecteerde retailers gevolgd door Nike Air Max Zero Femme een grotere release op 25 januari. Jordan Brand viert de theatrale release van Spider-Man ?: Into the Spider-Verse met de special -edition Air Jordan Adidas Superstar Mujer 1 Retro High OG Origin Story. Passend op het paar gedragen door Miles Morales in de film, geeft de schoen een draai aan een klassieke colorway door een nieuw bovenontwerp en een ijzige doorschijnende buitenzool te introduceren.
De Air Jordan 1 Origin Adidas Deerupt Womens Story-releases in heren- en basisschool op 14 december op Jordan.com en bij geselecteerde retailers wereldwijd. De Nike KYRIE 5 PE "Little Mountain" is gemaakt voor Kyrie Irving voor zijn wedstrijd tegen de Chicago Bulls op 8 december, 2018.
De tong van de schoen is voorzien van een Standing Rock Sioux Tribal zegel-embleem, een knipoog naar de overleden moeder van Irving, Elizabeth Ann Larson, die een ingeschreven lid was. "Little Mountain" verschijnt op de teenendoos, die verwijst naar Adidas Arkyn Womens de Lakota-naam die Irving in augustus officieel heeft Nike Air VaporMax Femme toegekend aan de Standing Rock Sioux-stam.
Samen weerspiegelen de details van de schoen de wens van Irving om persoonlijke, verbindende verhalen met verschillende kleurstellingen van de KYRIE 5 door te geven. Sinds de eerste trektocht (een Nike SB Dunk) in 2008, heeft de in Cambridge, Massachusetts Adidas NMD Womens gevestigde Concepts een consistente lijn tussen de vele idee?n gehouden : de kreeft. Er zijn een handvol Dunks om zich te klauwen - blauw in de detailhandel en een F & F geel, evenals een paar variaties van de esthetiek op de KYRIE 4.
"Aanvankelijk vond ik dat we het thema niet opnieuw moesten aanraken. Het was een moment. We hebben het gevierd. We vonden het geweldig, "deelt Concepts creative director Deon Point." Tien jaar later ben ik in meer Lobster-gesprekken dan ik kan geloven. Kyrie en Jason Nike Air Max 90 Womens Tatum dragen versies op het veld, Sue Bird in de WNBA. Het is als deze hele beweging. "
Deze maand keert het schema terug naar zijn oorspronkelijke Dunk-basis, maar in een nieuwe paarse make-up die brandstof toevoegt aan de vlam.
"Ik heb Nike Air Vapormax Femme kreeften waarschijnlijk meer onderzocht dan Jacques Cousteau zelf," zegt Point. "Er zijn varianten in kleurvariaties, afhankelijk van de diepte van hoe Nike Air Max Tavas Femme ver een kreeft onder zeeniveau kan komen. En theoretisch zijn er kreeften in kleuren die nog niet zijn gevonden."
Paars is een van die kleuren. Maar dat is Point niet gestopt. Hoewel er geen exact bewijs is dat er paarse kreeften rondzweven, kun je Nike Air Max Vision Femme als je blauw en rood mengt - de kleuren van de originelen van de Concepts - net geboorte krijgen.
De Concepts x Nike SB Dunk Lobster releases 14 december bij Concepts, 15 december bij geselecteerde retailers Nike Air Max 270 Womens en 17 december via SNKRS.