Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors0
Review content by:
Author679
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,465
Comments1,405
Authors679
Total browsed pages13,916,949
Today browsed pages55,836
Max. Pages per day60,882
Nike Air Max Zero Bestel


U kunt het ophalen op www.willtrval.com

Na het debuut op Nike's Air Max Day 2015 heeft de Nike Air Max Zero Bestel sindsdien geen actie meer gezien. Na enkele gelekte beelden en speculaties van de afgelopen maanden, lijkt het erop dat we eindelijk een tweede colorway van de schoen krijgen gebaseerd op de originele schets van Tinker Hatfield voor de eerste Air Max-hardloopschoen, in hetzelfde witte en gele schema als de bovengenoemde schetsen. Bekijk hier de Air Max Zero "OG" via de officiële Nike-afbeeldingen en verwacht dat deze op 21 januari 2016 wordt uitgebracht.

Toen Tinker Hatfield begon met het brainstormen van een sneaker met een zichtbare luchteenheid, wist hij zelfs niet dat wat de Nike Air Max Zero buyserie zou worden, een van de meest iconische lijnen in de sneakergeschiedenis zou zijn. De Nike Air Max Zero zou hier niet zijn als het niet voor de brainstormsessies van Tinker was in 1986, toen de beroemde ontwerper vorig jaar een vroege schets herzag om een ​​beperkte serie van het model vrij te geven tijdens Air Max Day. Wellicht herinnert u zich nog dat de OG-illustratie een compleet andere colorway had, aangezien een levendige gele en zwarte ruimte voor witte overlays de zaken schoon houden. Nu lijkt het erop dat Air Max 0 eindelijk zijn weg zou kunnen vinden naar de schappen in de nabije toekomst, want er verscheen een echt shot op de voeten.

De tweede jaarlijkse Nike Air Max Zero Zwarte vrijdagdag vierde de geschiedenis van zichtbare lucht door een gloednieuw model te bieden in de Nike Air Max Zero, een model dat geïnspireerd was op een van de eerste schetsen gemaakt door Tinker Hatfield tijdens de oprichting van de Air Max 1 in 1987. De schoen slaagt erin retro-esthetiek te combineren met moderne technologie, gaande van een versterkt gaas en fuse helemaal tot de originele buitenzool van de initiële Air Max. De schoen viel in zeer beperkte aantallen weg en zal nu sneller uitbreiden naar detailhandelaren dan verwacht.

Nike is klaargestoomd en klaar om hun nieuwste Nike Air Max Zero black friday ter wereld te brengen ter ere van Air Max Day 2015. De historisch geïnspireerde Air Max Zero, ontworpen na een eerste schets van de Air Max 1 uit 1987, heeft een mix van retro-esthetiek met moderne prestatiematerialen in één stijlvolle schaal. Passend op de door Nike gemaakte Air Max Day-vakantie, daalt de Air Max Zero morgen 26 maart in beperkte hoeveelheden bij geselecteerde Nike Sportswear-winkels over de hele wereld.

Nike onthult deze donderdag het nieuwste deel van hun aangekondigde Air Max-erfenis van schoenen, de Nike Air Max Zero Koop deze. Terwijl ze getraind waren om te verwachten dat er nieuwe Air Max-modellen waren met een jaarlijks achtervoegsel, schakelde Nike de klok terug naar deze vroege schets die dateerde van de Air Max 1 (en bedoeld was als eerste Nike-sneaker met zichtbare lucht). Voor Air Max Day bracht Nike en zijn ontwerpers de tekening tot leven, compleet met een Air Max 1 Ultra buitenzool en een vernieuwd bovenwerk dat beschikt over de nieuwste vooruitgang van Nike in materialen (waarbij het mono-filament gaas als een van hen is).