Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors0
Review content by:
Author8,087
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,642
Comments1,415
Authors8,087
Total browsed pages11,403,613
Today browsed pages10,879
Max. Pages per day30,010
adidas sko gazelle helt hvidadidas adidas sko gazelle helt hvid originals kommer igennem med deres nyeste udgivelse af tubular, denne gang med en tung hoops indflydelse styring væk fra den afslappede stil af tidligere tubular modeller. Brug af blandede materialer, denne har fuldkornet læder og syntetisk overdel, med perforeret tåkasse og formet rippelkant detaljer på hælen. En adidas mærket stabilitetsrem rundt om hælen hjælper med at afrunde sneakers.


Silhuetten adidas sko med boost er inspireret af basketball spark og er minimal, flytter væk fra de tidligere dråber, der var Y3 inspireret. Jeg ejer 3 par af Tubular Runner silhuetten (klik på linkene for detaljeret visning) - Runner Weave, Runner Neoprene og Primeknit Doom.


Den eneste adidas sko hvide grund til, at jeg tog så nemt til dem, er fordi turen på rørformet er super comfy. Det sammenligner ikke med Boostsolerne selvfølgelig, men den måde, de byggede ydersålen på, går i dem, er en fornøjelse at være ærlig. Også, de ser temmelig fantastiske ud med stort set ethvert outfit du smider på det.

Adidas adidas sko udsalg Originals har tilføjet et andet dyr af en sko til sin Tubular-serie til FW16 med 3D-prægede Tubular Invader 2.0. Brug af Invader 2.0's progressive YEEZY Boost 750-lignende silhuet som base, ser udgivelsen et 3D-mønster draperet alle over skoens sorte øvre. Den er lavet af suede- og tekstilkonstruktion, og har udsmykede paneler og en mælkehvid ydersål.

http://www.skonmd.com/