Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors0
Review content by:
Author8,087
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,642
Comments1,415
Authors8,087
Total browsed pages11,403,299
Today browsed pages10,565
Max. Pages per day30,010
Adidas sko Beste pris


Som en del av Adidas sko Beste pris Adidas Consortiums Sneaker Exchange-program, har Kith samarbeidet med pionerens kvinners fottøybutikk Naked for første gang å presentere NMD City Sock 2-silhouetten med Transatlantic Project. Ved å kombinere erfaring og estetikk har Kith og Naked laget to modeller som appellerer til både menn og kvinner likt.

NMD CS2 er Adidas sko varm salg presentert i Sandstone og Pink colorways utført med mesterlige Primeknit overdeler. Adidas Three Stripes-logoen vises i metallisk sølv på hvite premium skinnrunnerpaneler i midten av joggeskoene. Det samme kvalitetslæret benyttes til hældrag, som viser asymmetrisk Kith og Naked branding. Denne nye iterasjonen av City Sock forblir laceless, men har nå en foldover detalj på sidens side for økt tilgjengelighet. Andre oppdateringer inkluderer pregede detaljer på sidekanten av BOOST mellomsåler, i motsetning til forgjengernes pinner.

Adidas NMD CS2 Adidas kvinner sko Komfortabelt silhuett er tilbake i sin opprinnelige konstruksjon med en helt ny, forenklet fargebane. Dekorert i marine og svart, legger denne Primeknit-infused styling et unikt mønster til den øvre, sammen med den vanlige stripingen som har blitt hovedstøt i det andre ""City Sock"" -tilbudet. CS2 skifter opp formelen fra de vanlige NMD-tilbudene, men bruker noen tidstestede stifter som den svarte og hvite Three Stripes-hælfanen som har fått en seriøs oppmerksomhet gjennom årene.

Adidas NMD 'Sashiko' Adidas NMD cs2 pakken består av en NMD R1 PK og en NMD CS2 PK som reserverer hverandre når det gjelder farge. NMD R1 har en hvit base med svarte ""stabs"" og NMD CS2 bruker svart på basen, i motsetning til hvite ""stabs"". Begge ""Nomads"" har en hvit Boost mellomsåle og er ferdig med en gjennomsiktig ytresål.

http://www.weibeast.com/