Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos3
Comments27
Authors2
Review content by:
Author8,102
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,654
Comments1,442
Authors8,102
Total browsed pages11,432,332
Today browsed pages13,122
Max. Pages per day30,010
Adidas sko Bedste prisAdidas Superstar sko Adidas sko Bedste pris blev først introduceret i 1969 og blev designet som en af ​​de første præstations basketball modeller. Det blev hurtigt enorm popularitet, blev en af ​​de mest bedst sælgende undervisere, og fik sit navn lige til den klassiske rang.


En af de mest iøjnefaldende Adidas sko varmt salg tilføjelser til adidas ikoniske Superstar-silhuet er kvinders eksklusive ""Metal Toe"" -serie. Denne nyeste iteration er uden tvivl den mest feminine endnu, med en tonal Icey Pink skygge i hele premium suede øvre. Mens adidas måske har travlt med at forny og skaber banebrydende teknologi, husker den stadig at hylde sine rødder og en af ​​de mest solgte sneakers i deres historie.

Tidligere i år salget Adidas sko primeknit adidas flere internationale sportsdestinationer med adidas Superstar 80s Cities Pack. Hver version af disse sneakers ærer en anden by med byens navn og et stort vartegn præget i guld på over og hæl. Adidas Superstar 80s ""New York"" har en helt sort over- og ydersål med ""New York"" præget på siden og Frihedsgudinden på hælen. Den altrøde adidas Superstar 80s ""London"" med Big Ben og ""London"" stemplet på hælen og siden salutes London. Adidas Superstar 80s ""Paris"" er klædt i blåt, og Eiffeltårnet og ""Paris"" udsmykker den øverste af disse spark. City Series er lavet med en suede-overdel, den klassiske gummitåldå tå og en gummi ydersål til trækkraft.


Adidas Superstar adidas Superstar er en klassisk silhuet hvor popularitet ikke kan dø. Da adidas fortsætter med at inspirere superstjerner som Run DMC, Kareem Abdul Jabaar og andre, vil den klassiske silhuet fortsætte med at holde plads i sneakerverdenen. Selvom det måske ikke er valget basketball sko længere, er det stadig æret som en solid sneaker at rocke på gaden. Der er en Superstar til næsten alle gear du har, så hent et par af dem for at fuldføre dit udseende.

http://www.kaiisko.com/