Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos1
Comments27
Authors1
Review content by:
Author8,101
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,652
Comments1,442
Authors8,101
Total browsed pages11,425,246
Today browsed pages6,036
Max. Pages per day30,010
opties in de line-up van Saucony
De Saucony Breakthru is een interessante schoen. Het heeft de look, pasvorm en responsiviteit van een performance-racer, het gewicht en de drop van een lichtgewicht trainer en een redelijke prijs voor $ 100. Echter, na een aantal weken in de schoen gelopen te hebben, vraag Adidas ZX 850 Damen ik me af of het feit dat het een beetje van een All-of-All-Trades probeert te zijn, het op de lange termijn kan schaden. Het zal interessant zijn om te zien hoe het door hardlopers wordt ontvangen en hoe het wordt gepositioneerd door het marketingteam van Saucony (en speciaalzaken). (Disclosure: de hier besproken schoenen waren samples van de media die gratis door Saucony werden verstrekt).
Mijn eerste Nike Roshe Run Femme gedachte toen ik de Breakthru opsteed, was dat ze een beetje krap aanvoelden. Niet erg samentrekkend, maar ze knepen mijn tenen iets samen en het bovenste materiaal boven de voorvoet heeft geen resultaat. De pasvorm doet denken aan de Saucony Kinvara 4 of een raceflat zoals de A6. Geen ruime schoen, en ik denk dat dat opzettelijk is aangezien het lijkt alsof de bedoeling is dat de Breakthru een prestatiegericht alternatief is dat ergens www.alainhemet.fr tussen de Kinvara en de Rit glijdt.
Specs van Running Warehouse geven aan dat de Breakthru slechts 0.7 oz lichter is dan de Ride 7 (9.3 oz voor de Ride vs. 8.7 oz voor de Breakthru in herenmaat 9), dus het gewichtsvoordeel is niet enorm. De stapelhoogte is 24 mm hak, 16 mm voorvoet - dus de val is hetzelfde als de rit, maar de stapelhoogte is 4 mm minder in zowel de hiel als de voorvoet (rit is 28 mm / Nike Air Max 97 Dames 20 mm). Helaas heb ik niet in Ride 7 gerend, dus ik kan het gevoel niet vergelijken, maar in een blog-voorbeeld suggereert Running Warehouse dat de Breakthu steviger is en sneller reageert. "Firm and responsive" is precies hoe ik de Breakthru zou beschrijven - het is een beetje zoals een 8 mm drop, hoger gestapelde versie van de Saucony Fastwitch met een smallere pasvorm
Als al het bovenstaande een beetje verwarrend klinkt, is het dat wel. Nike Air Max Thea Femme Mijn zorgen voor de Breakthru is dat het te veel dingen tegelijk probeert te doen, en er zijn misschien betere opties in de line-up van Saucony voor elk. U wilt een gedempte trainer, pak de rit. U wilt een stevige prestatieschoen met een ruime toebox? Verkrijg de Fastwitch. Wil je een 5K-racer? Verkrijg de A6. U wilt een lichtgewicht, gedempte schoen voor langere afstanden? Verkrijg de Kinvara of Nike Air Max 270 Femme Mirage (of de binnenkort te verschijnen Zealot). De vraag voor Saucony zal zijn of de Breakthru zijn eigen niche kan vinden - stevige rit, goede pasvorm, matig lichtgewicht, 8 mm druppel. De dichtsbijzijnde vergelijkingen die ik van andere merken kan bedenken, zijn schoenen zoals de Mizuno Sayonara of misschien de New Balance 890 (hoewel de 890 niet zo stevig is als ik me goed herinner - een tijdje geleden Nike Air Max 90 Mujer Negras dat ik ze heb gelopen). Ik durf zelfs Adidas Ultra Boost Damen de Brooks-lancering als een concurrent uit de weg te gooien - het vult dezelfde nis, maar de lancering is een zachtere schoen.