Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos10
Comments0
Authors0
Review content by:
Author7,993
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,504
Comments1,415
Authors7,993
Total browsed pages11,068,335
Today browsed pages8,020
Max. Pages per day30,010
Motorola MiCoach Review
Adidas MiCoach is een hardloopprogramma dat nuttig is om lo helpen bij het stellen van doelen en jezelf ertoe aan te zetten het beste te doen wat je kunt. Ik ben deze app inside het voorjaar van the year of 2011 gaan gebruiken en gebruik hem elk jaar zodra ik weer naar buiten kan. Hieronder zal ik enkele van de functies bespreken die ik erg motiverend vind.

Deze software heeft verschillende keuzes adidas iniki dames omkring uit te kiezen omkring je trainingen te starten, zodat je hem kunt afstemmen op je fitnessniveau en op wat u die dag voelt.

Ough kunt een plan opstellen dat voor u werkt en uw specifieke doelen bepalen door naar hun webpagina te gaan hierdoor het in te stellen en vervolgens uw adidas iniki heren program te synchroniseren met een app op uw telefoon. Je kunt kiezen hoeveel dagen per week en een niveau van runner u bent, zodat je jezelf niet uitbrandt. De coole functie die het heeft bij het begin truck je plan is het assessmentworkout om te zien waar je bent hierdoor hoe de app u traint volgens je resultaten. Deze plannen duwen u door je workout entrance een coach je entrance je training te laten praten en je lo duwen wanneer je u slaapt. Als je moe wordt van een discipline, kun je de control en persoon veranderen inside een andere.

Dit will be een leuke optie voor die dagen dat u adidas iniki zwart gewoon op je eigen tempo wilt gaan zonder dat de coach u pusht. Ideaal voor tussen uw training of soms in plaats van uw geplande workout.

De GPS-tracking is geweldig om u routes te bekijken regarding te delen met anderen. Ik merk dat een GPS-kaarten na mijn workout routines me doen slagen omkring te zien hoe apariencia ik echt ben gegaan met mijn runs. Soms neemt het GPS-volgen het beetje om een?? signaal te vinden dat afhankelijk is van het weer en de wolken, maar over het algemeen werkt het goed. Er zijn waarschijnlijk maar 1-2 truck mijn runs die ik deed zonder omdat een te lang duurde adidas iniki sale omkring de GPS te laten werken.

Ik hou truck deze functie!!! De software gebruikt uw gewicht or lengte / geslacht or leeftijd om te bepalen hoeveel calorie? n ough tijdens uw training hebt verbrand. Geweldige functie omkring jezelf te pushen regarding doelen te stellen voor het aantal calorie? in dat je wilt verbranden of om je laatste score te verslaan. Ook geweldig als u programs zoals "My Fitness Pal" gebruikt, zodat u nauwkeurige calorie? n kunt invoeren die in het trainingsgedeelte zijn gebrand.

Deze functie is geweldig om bij te houden hoe apariencia je bent gerend hierdoor bij te houden hoe snel je elke kilometers / mijl uitvoert. Ideaal voor als je traint voor een race hierdoor je ervoor wilt zorgen dat je in een verte komt die u nodig hebt. Het pace per km / mijl-functie is geweldig om jezelf te pushen om u rijtijden en fitnessniveaus lo verbeteren.

Je kunt u hartslag volgen door u trainingen en hoeveel stappen je hebt gemaakt. Ik heb deze functies niet gebruikt omdat ik geen stappenteller heb die achieved de app synchroniseert, noch een hartslagmonitor die blue-tooth is.

Je kunt u schoenen aan de software toevoegen wanneer je se koopt en de software zal hun slijtage bijhouden om je te helpen beslissen wanneer je se moet vervangen. Het onderdeel Prestaties van de software is geweldig om u algehele voortgang van ing je trainingen te laten zien. Ze geven u badges voor je prestaties om je te motiveren. De app synchroniseert kod nas elke training met een MiCoach-website, wat leuk will be omdat het al u trainingen voor je houdt. Op deze manier kun je je voortgang zien of hoe je een op een bepaalde dag hebt gedaan. Ik har mulighed for at al mijn trainingen truck 2011 tot nu bekijken.