Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors0
Review content by:
Author694
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,282
Comments1,418
Authors694
Total browsed pages8,932,846
Today browsed pages1,938
Max. Pages per day30,010
adidas iniki runner sort


Adidas vinder på adidas sko tilbud Swoosh med hensyn til at dominere sneaker scenen. En overflod af løbere, trænere og basketballsko har bidraget til udviklingen af ​​de tre striber. Et af mærkeets nyere silhuetter har nået hidtil usete niveauer af popularitet. Adidas Iniki Runner er nemt en af ​​de hotteste sneakers på markedet i dag. I løbet af de seneste måneder har de været tilgængelige i en lang række farveveje.

Lige siden introduktionen af ​​adidas sko dame udsalg i 2015, efterfulgt af den feberiske clamoring for Kanye Wests Yeezy Boosts kort tid efter, har sko udstyret med adidas 'Boost-teknologi været en varm vare blandt både samlere og stilikoner.

Trods måske ikke at have så iøjnefaldende design som en af ​​de to ovennævnte, ligger skønheden i adidas sko mænd tilbud i sin enkelhed. Med en glat suede og neopren øvre bringer det tilbage de nostalgiske vibes af Adidas 'elskede Gazelles. Varemærket Boosted mellemsål er også rent færdigt med en velsmagende gummi bund. Som jeg sagde fint og simpelt, men lige så rent!

Som du kan se fra billederne, ser Inikis-kanalen adidas iniki runner sort som den klassiske 70'er kører ud. Med detaljer som de perforerede tre striber, vintage suede og deconstructed hæl cap er der stærke retro vibes, der perfekt supplerer de moderne funktioner.

http://www.kicksonhe.com/