Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors3
Review content by:
Author7,885
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,327
Comments1,410
Authors7,885
Total browsed pages10,691,635
Today browsed pages4,059
Max. Pages per day30,010
Nike Cortez Linen Goedkoopste


Nike heeft de afgelopen paar maanden verschillende kleurstellingen vrijgegeven van hun klassieke Cortez-silhouet, en nu kunnen we verwachten dat er nog een voor het grijpen ligt. De volgende dag komt de schoen net op tijd gekleed in een "Gym Red" colorway voor het lenteseizoen. De schoen is gemaakt met een mix van nylon, leer en suede, allemaal gedaan in Gym Red, terwijl witte details te vinden zijn op de Nike-logo en overal Nike Cortez Winkels nederland.

We hebben de laatste tijd niet veel van de Nike Cortez Goedkope echte gezien, maar dat gaat veranderen met deze frisse colorway die morgen bij geselecteerde Nike-retailers zal arriveren. Hier hebben we colorway die past bij de patriottische look door een premium wit leer te gebruiken op de bovenste met Varsity Red en Varsity Royal accenten door de schoen. De Swoosh-, hiellip- en tongmarkering zijn uitgevoerd in die opvallende rode tint met Varsity Blue die op de tussenzool landt.

Nike Sportswear begint aan de Hawaiiaanse look, aangezien we een klassieke kick zien op een eiland-make-over. De Nike Classic Cortez Nylon zal een QuickStrike worden op 18 mei omdat de vier nylon lopers erg beperkt zullen zijn. Elke schoen krijgt een andere Hawaiiaanse bloemenprint met de kleuren zwart, rood, groen en blauw.Nike reikt een beetje terug in zijn kluis en brengt de Nike Cortez Linen Goedkoopste in een nieuw jasje. De schoen wordt geleverd in een nylon-versie met hints van suède op de teen, kanten rand en hiel aan de achterkant. Hyper Blue zwermt de schoen terwijl wit de buitenzool, voering, Nike Swoosh en tussenzool definieert.

Deze gloednieuwe colorway van de Nike Cortez Sail Nieuwe lijkt een goede optie voor de zomer en niet voor de herfst, toch? Desondanks vond Nike dat de schoen goed werkte voor het najaar, dus ze hebben besloten om het los te laten. Laten we de schoen eens van dichterbij bekijken. Beroemd als de colorway van de Ember Glow, schommelt de Cortez rode tinten over het bovenwerk van nylon en suède.

Met de laatste opvallende lederen iteratie in een Amerikaans thema ter ondersteuning van de voorbije zomerolympics van 2016, keert de Nike Cortez Black Kopen goedkoop terug in een andere solide colorway om perfect te coördineren met het herfstseizoen 2016. Nu gedrapeerd in nachtmarron over zijn gladde nubukbovenwerk, de lage De topsneaker is geaccentueerd met exotische accenten die op de Swooshes en de hielen tab slaan met slangenleer in het zwart.