Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos10
Comments0
Authors0
Review content by:
Author7,993
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,504
Comments1,415
Authors7,993
Total browsed pages11,068,315
Today browsed pages8,000
Max. Pages per day30,010
fortfarande skapa möjligheter Argentina tröja
Manchester United gick också med i tävlingarna för Sanchez, då kommer den chilenska vingaren på Old Trafford att spela vilken position? För att tävla om Sanchez öppnade Manchester United en högre lön än Manchester City, och är villig att gå med i Makhtali till affären, vilket visar de röda djävlarna uppriktighet. Genom teknisk statistik analyserade Sky Sports om Sanchez passar för United och där han spelar på de röda djävlarna.
Sanchez kan anpassa sig till vilken position som helst på framsidan, men i 4231 lineup Mourinho, han är den mest lämpliga platsen är en vänsterkanten säsongen hittills, i detta läge, har Mourinho roterats med hjälp av Marshall och dra Shifu De. För det mesta av hans karriär har Sanchez spelat denna position, liksom den här säsongen. I detta läge kan han antingen bryta motståndaren i en-mot-en, du kan också fånga rätt fotskott. Dessutom kan Sanchez även spela som en andra anfallare position står bakom Loukakou eller Ibrahimovic, chilenare i detta läge förra säsongen gjorde 24 mål för Arsenal, dessutom Sanchez kan också spela anfallare eller attackera mittfältare.

Mourinho kommer att baseras på motståndarens egenskaper för att anpassa Manchester Uniteds taktik, men i de flesta fall hoppas han sitt lag defensivt defensivt för att motverka hotet. Sanchez är inte känd för att RONALDO tröja överensstämma med Portugal tröja den taktiska disciplin, medan Mourinho krävs vanligtvis att göra sitt yttersta i den defensiva ytter, dock inte Sanchez inte saknar beslutsamhet och gå hela anda, tror Mourinho chilenarna att möta honom krav. Sanchez ofta mycket hårt på planen, men Mourinho har hoppas också spelarna har en vinnande mentalitet, då motattack, Sanchez genombrott och penetration är också mycket bra. Han har även förmågan att riva sin motståndares järngrupp. Förutom scoring förmåga kan Sanchez också skicka in mittfältet och skapa möjligheter.
Sanchez denna säsong sedan han Premier League mål, hjälper effektiviteten hos en av de lägsta av säsongen, gjorde han sju mål, skickade ut tre assist, respektive, och Marshall var platt, och Sanchez mer än franska speltid. Det bör noteras att, trots det dåliga tillståndet av olika skäl, men den här säsongen chilenare fortfarande skapa möjligheter att göra mål 51 gånger, medan Manchester United spelare i offensiven, möjlighet att skapa det största antalet Loukakou bara 23 gånger. Mourinho har förtroende för att hjälpa Sanchez att återfå det bästa skicket. Förra säsongen, chilenska 38 Premiership scoring 24 mål och 10 assists, lämnar honom andra bara till Kane och Lukaku. Spelare som Rushford och Marchand närmade sig aldrig denna siffra.Förutom att kunna bryta poängen kan Sanchez Mourinhos största attraktion vara att han kan göra Lukaku utbredd. Belgiens centrum levererade ett bra transkript på Old Trafford, vilket gjorde 11 mål i de 10 första matcherna, men gjorde bara 5 mål i 21 matcher. Om du samarbetar med Sanchez kan det här ändras. OPTA-data visar att chilenare har skapat 183 möjligheter under de föregående Argentina tröja tre säsongerna, andra enbart till Arsenal-lagkamraten Ozil och Spurs mittfältare Erickson. Lucca kommer självklart Dallas Cowboys Tröjor att hoppas på sådan hjälp.Vill du köpa en? Välkommen till vår butik http://www.fotbolltrojor.se . Och samla roligt surfa via vår hemsida billig fotbollströja.