Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors2
Review content by:
Author7,995
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,504
Comments1,415
Authors7,995
Total browsed pages11,075,691
Today browsed pages5,323
Max. Pages per day30,010
adidas nmd r2 vit svart
adidas nmd r2 vit svart är en del av det kommande adidas NMD Ronin-paketet, som erbjuder två strumpbyxor, med denna sneaker som erbjuder ett roligt polka dot-tryck. Primeknit siluetten har en navy övre och den lätta designen förväntas ge otroligt komfort som det har kommit att förväntas från någon fan av en boost mellansula. Det förväntas följaktligen följa alla andra Primeknit NMD som direkt säljts ut efter deras frisläppande. Sneaker erbjuder också tonala tre ränder på sidoväggen, samt en brunfärgad häl på baksidan.

En av de mest eftertraktade siluetterna i de senaste tiderna, är Seven Liverpool stolt att tillkännage ankomsten av adidas nmd r2 brun grön Nästa steg i NMD-evolutionen bygger R2 på den ursprungliga NMD R1-siluetten, avlägsnar EVA-pluggarna från yttermidsolen och lämnar en enda förstorad kontakt på baksidan av den inre mellansolen. Den här sommaren ser varumärket med tre strecken lansera en serie nya tillägg till det populära NMD-sortimentet med utgåvan av NMD R2-kollektionen.

Utgåvorna denna vecka på City Gear är enorma! Vi har 3 nya adidas nmd r2 grå blå colorways och Nike Kyrie 3 alla kommer ut i veckan. Om du försöker springa eller boll i sommar måste du få den här värmen nu. Kolla in dessa sparkar och slå upp ditt lokala City Gear för att få dem medan de är heta.

Mäns Black adidas nmd r2 röd lila har ett svartvitt texturerat mönster Primeknit övre och solida svart 3 ränder. NMD R2s boostdämpning är mycket lyhörd och de vita mellansolesna är superlätta. Strumpbyxan är accenterad med 6 röda ränder som pop!

http://www.skormark.com/