Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors0
Review content by:
Author7,775
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,280
Comments1,406
Authors7,775
Total browsed pages10,079,528
Today browsed pages17,154
Max. Pages per day30,010
nike air max bw purple


År 1987 Nike fram ett revolutionerande nike air max bw ultra se visuell representation av deras "Air" teknik till världen när hon debuterade Air Max 1. Skapad av Marion Frank Rudy, en oberoende uppfinnare, kontrakterats av Nike, var tekniskt namnet på denna skor innovation "under tryck gaskapsel i polyuretan." Medan "Air" genomfördes först i en sneaker 1979 var (med Nike Tailwind) inte riktigt innan Tinker Hatfield show teknik med ett synligt fönster beslutat.

Idag är den 27: e årsdagen nike air max bw og marina blue sedan den söta Air Max silhuett som skapats av Nike och Nike Air Max Day "de firade en specialutgåva av tränare som heter Nike Air Max Zero, 'The One Innan The One'. Förra året, som finansieras av USA: s makt i hyllning till den ärevördiga tränare design som revolutionerade revolutionära löparskor innan några generationer mode subkulturer inspirera med sin stil.

Silhuetten av Nike Air nike air max bw purple uptempo sedan slutet uppdateras och omarbetas, där nya färgställningar och signatur detaljer forskat. Efter två decennier, den nya debut, är ikonen Air nu tillgänglig i en annan, i ansiktet och tunga contraste look. 1996-stack har en premium läder i vitt, komplett med sin ikoniska "AIR" -detailering i kontrast svart nubuck och Hits "Varsity Red" kommer på schakt och tå Swoosh.

Den maximala längden nike air max bw rot på den Max Air enheten är utformad med en rörformig struktur som förbättrar flexibiliteten stunder under leder mer luft. Den tydliga gummi svammel yttersula ger hållbarhet och utmärkt multi-tractractie. Lättvikts animerade mesh hjälper till att hålla fötterna svala medan mellanfoten Flywire kablar ger en adaptiv, stödjande fit.26 mars för de flesta inte en anmärkningsvärd tidpunkt i dagboken. Men fans av aficionados kan ha det med blyerts. Eftersom senvåren är inte bara en dag gammal, den officiella Air Max Day.

http://www.rosaskorea.com/