Register :: I forgot my password
User: :: Pass: :: Remember me
Today:
Photos0
Comments0
Authors0
Review content by:
Author7,775
Gallery23
Camera4,562
Lens1,305
Housing1,112
Strobe77
Hall of fame:
Top Photos, Authors by rating
Top Photos, Authors by comments
Top Photos, Authors by views
Statistics:
Photos1,280
Comments1,406
Authors7,775
Total browsed pages10,079,493
Today browsed pages17,119
Max. Pages per day30,010
nike air max bw wit


In 1987 presenteerde Nike nike air max bw heren een revolutionaire visuele weergave van hun "Air" -technologie naar de wereld toen ze de Air Max 1 debuteerde. Gecreëerd door Marion Frank Rudy, een onafhankelijke uitvinder, gecontracteerd door Nike, de technische naam van deze schoeisel innovatie was "onder druk gaskapsel In polyurethaan. " Hoewel "Air" in 1979 eerst in een sneaker werd geïmplementeerd (met de Nike Tailwind), ging het niet echt af voordat Tinker Hatfield de show de technologie met een zichtbaar raam heeft besloten.

Vandaag markeert de 27-jarig nike air max bw rot bestaan ​​sinds het schattige Air Max-silhouet van Nike werd gecreëerd en 'Nike Air Max Day' vierden ze een speciale editie van trainers, genaamd Nike Air Max Zero, 'The One Before the One'. Heeft vorig jaar door het Amerikaanse elektriciteitscentrale gefinancierd in eerbetoon aan het eerbiedwaardige trainerontwerp, dat revolutionair lopende schoeisel revolutioneerde voordat ze ook een aantal generaties mode-subculturen met hun stijl inspireren.

Het silhouet van de nike air max bw wit Nike Air Uptempo is sinds laat vernieuwd en herwerkt, waar nieuwe kleuren manieren en handtekening details zijn onderzocht. Na twee decennia is het vernieuwde debuut, het Air-icoon is nu verkrijgbaar in een andere, in jouw gezicht en zwaar contraste look. De 1996-stapel is voorzien van een premium lederen bovenkant in White, compleet met zijn iconische "AIR" -detailering in contrasterende zwarte nubuck en Hits van "Varsity Red" komt op de middelzool en teen Swoosh.

De maximale lengte van nike air max bw ultra dames de Max Air-eenheid is ontworpen met een buisvormige constructie die de flexibiliteit verbetert terwijl u meer lucht ondervoert. De duidelijke rubberen Wafel-buitenzool biedt duurzaamheid en uitstekende multi-tractractie. Het lichtgewicht geanimeerd gaas helpt uw ​​voet koel te houden, terwijl de middenvoet Flywire Kabels zorgen voor een adaptieve, ondersteunende fit.26 maart is voor de meeste niet een opmerkelijke datum in het dagboek. Maar liefhebbers van aficionados kunnen het in potlood hebben. Omdat het in de late lente niet alleen een oude dag is, is het officieel Air Max Day.

http://www.schoenensale.org/